Σχετικά με εμάς

Ποιοί Είμαστε

Η πολύχρονη και ποιοτική παρουσία μας στο χώρο της φροντίδας ηλικιωμένων, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε μια μονάδα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Έναν ανακαινισμένο χώρο που είναι σε θέση να δεχτεί και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με σεβασμό και κατανόηση, προσαρμοσμένο στις ανάγκες όποιου μας εμπιστεύεται τη διαμονή του, είτε από προσωπική επιλογή, είτε από την επιλογή των ανθρώπων του.

Ανθρωπιά και οικογενειακή θαλπωρή στην ευαίσθητη τρίτη ηλικία.

Γιατί να μας εμπιστευθείτε;

Εμπνευστήκαμε την δημιουργία του κέντρου μας έχοντας ως κυρίαρχο σκοπό και φιλοσοφία να συμβάλλουμε με τον πλέον καθοριστικό τρόπο:

  • στην βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων ατόμων που χρειάζονται φροντίδα και βοήθεια και
  • στην αποτελεσματικότερη περίθαλψή τους, πάντα με ιδιαίτερο σεβασμό

 

Προσοχή και κυρίως Αγάπη, γιατί εμείς αγαπάμε αυτό που κάνουμε!
Εξειδικευμένο προσωπικό
Το έμπειρο προσωπικό και οι ειδικευμένοι νοσηλευτές, φροντίζουν κάθε μέρα την καλή υγεία των ηλικιωμένων και αντικαθιστούν με αγάπη τη δική σας παρουσία.
Προσωπική φροντίδα
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική φροντίδα και υγιεινή του κάθε ενοίκου μας, πάντα με σεβασμό προς το πρόσωπό του.
Ασφάλεια

Οι ανανεωμένες σύγχρονες εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν μια ευχάριστη διαμονή για τους ανθρώπους σας.
Ειδικό διαιτολόγιο

Παρέχουμε ειδικό διαιτολόγιο, όπου αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή.

Το όραμα μας

Μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στα αγαπημένα σας πρόσωπα:

  • Υψηλή προτεραιότητα στην οικοδόμηση ανθρώπινων και φιλικών σχέσεων με κάθε ένοικο και την οικογένειά του. Για εμάς οι ένοικοι και οι οικογένειές τους είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλοί πελάτες.
  • Έμφαση στη βελτίωση της υγείας, της ευζωίας και της ανεξαρτησίας του ηλικιωμένου ατόμου καθώς και πρόληψη τυχόν επιδείνωσης στο μέτρο του δυνατού.
  • Ενδυνάμωση των ηλικιωμένων και διασφάλιση της φροντίδας που θα δημιουργήσει το έναυσμα και θα αυξήσει την ενεργό συμμετοχή των ίδιων στον καθορισμό των αναγκών τους και των υπηρεσιών που χρειάζονται.
  • Άμεση ανταπόκριση με έναν έγκαιρο και ευέλικτο τρόπο στις ικανότητες, τις προτιμήσεις και τις μεταβαλλόμενες και πολλαπλές ανάγκες κάθε ατόμου, με πλήρη σεβασμό στην προσωπική του/της ακεραιότητα.
  • Σεβασμός στους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας των ενοίκων και των εργαζομένων.
  • Παροχή υπηρεσιών σε οικονομικές τιμές, προσιτές για τους ηλικιωμένους, χωρίς αδικαιολόγητους συμβιβασμούς στην ποιότητα της ζωής τους και της αξιοπρέπειάς τους.